Logo
0765.749.780         contact@executam-puturi.ro
Executam Puturi
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Foraje puturi pentru irigatii

Suna acum si profita de promotiile lunii Decembrie

Foraje puturi pentru irigatii

Pentru foraje puturi pentru irigatii, in primul rand, trebuie sa alegi locatia putului. Pe de o parte, atunci cand alegi un loc, trebuie sa iei in considerare confortul locatiei fantanii pentru apa pe amplasament. Pe de alta parte, este important sa alegi locul, astfel incat sa oferi posibilitatea de a amplasa utilajul pentru foraje puturi pentru irigatii. Este adevarat, al doilea factor poate fi mai putin semnificativ daca lucrarea poate fi executata cu un echipament de dimensiuni mai mici.


Amplasarea putului pentru irigatii

In ceea ce privește confortul amplasarii santierului, este necesar sa se ia in considerare posibilitatea de a livra apa din put pe tot terenul, folosind o pompa și un furtun. De obicei, dupa ce ai decis ca ai nevoie de un put pentru irigarea terenului, acesta este plasat pe linia de mijloc a amplasamentului, de obicei, langa gard. in acest caz, irigarea maxima a amplasamentului este asigurata cu o pompa instalata in put fara dispozitive suplimentare pentru creșterea presiunii in conducte.

Atunci cand alegi un loc pentru foraje puturi pentru irigatii pe spatial unei casute de vara, este important sa se tina seama de adancimea estimata a putului și de tipul de pompa. tinand cont de acești factori, este posibil sa se determine suprafata care poate fi udata, fara utilizarea unor dispozitive suplimentare. in cel mai general caz, problema creșterii apei depinde de parametrii acviferului.


Aflarea nivelului static al apei din put

In primul rand, specialistii firmei de foraje puturi pentru irigatii vor afla unde se afla nivelul static al apei in put. Daca apa statica din put este la un nivel de cel putin 9 metri, atunci este posibil sa se utilizeze pompe electrice sau mecanice cu autoamorsare de suprafata pentru producerea apei. Cu toate acestea, este de asemenea important sa se ia in considerare nivelul dinamic. Sfaturi mai detaliate despre aceasta problema vei obtine de la expertii firmei de foraje puturi pentru irigatii.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Executam Puturi

0765.749.780

0725.176.542

contact@executam-puturi.ro

www.executam-puturi.ro

Cere oferta de pret