Logo
0765.749.780         contact@executam-puturi.ro
Executam Puturi
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Adanciri puturi

Profita ACUM de oferta lunii Iulie, 25% reducere la foraje puturi si denisipari puturi apa

Adanciri puturi

Sursa de apa din zona suburbana este o parte integranta pentru conditii de trai confortabile in orice moment al anului. Multi proprietari recurg la foraje puturi, dar apa nu este intotdeauna utilizabila, iar procesul de forare a altui put, dureaza mult. In timpul functionarii, calitatea apei poate scadea, astfel incat, sunt necesare lucrari de adanciri puturi. Este mai bine sa incepi adancirea putului la sfarsitul lunilor de toamna. Aceasta perioada este cea mai potrivita, deoarece toamna scade nivelul de trecere a apei subterane. Daca decizi sa faci lucrari de adanciri puturi, trebuie sa apelezi la firma specializata, pentru a pompa apa din put si pentru a scoate solul de pe fundul putului. La aceasta lucrare este necesara curatarea sursei vechi de apa de resturi, namol si apa poluata.


Ce trebuie sa stii inainte de adancirea putului?

In timpul lucrarilor de adancire puturi, trebuie urmate anumite actiuni. Mai intai trebuie sa existe posibilitatea adancirea putului, deoarece, adancimea de foraj suplimentar nu trebuie sapata sub 3 metri. Inainte de procedura, lichidul ramas in vechea fantana ar trebui epuizat si pentru a face acest lucru, este nevoie de o pompa adanca. Este posibil sa se faca o adancire a putului ridicat cu 15 inele de beton armat cu o fixare clara, fara cea mai mica deplasare, astfel incat, in ​​timpul procesului de adancire sa nu se produca un dezechilibru.

Disparitia apei din fantana poate fi cauzata de o scadere sezoniera a nivelului apei subterane din cauza secetei severe din timpul verii sau a inghetarii solului in timpul iernii. In astfel de cazuri, nu este necesara aprofundarea fantanii, deoarece, dupa o perioada de timp, operabilitatea sa este restabilita. Dar, daca apa nu apare in fantana o lunga perioada de timp, inseamna ca si-a epuizat resursa si trebui adancita. Adancirea unui put de apa poate fi ceruta, de asemenea, daca este necesara efectuarea unei intretineri preventive a capului de sonda si a echipamentului instalat pentru admisia apei.

Review-uri

(1 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (1 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Mug ...
03.06.2021
Excelent
Foraje puțuri
Foraje puțuri cu o experienta de peste 10 ani în domeniul o echipa formata din 5 persoane echipa noastră va sfătuiește sa ne contactați pentru o apa bună serviciile noastre sa fac pe tubulatura de p.v.c cu diametre diferite și repararea fântâni

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Executam Puturi

0765.749.780

0725.176.542

contact@executam-puturi.ro

www.executam-puturi.ro

Cere oferta de pret