Logo
0765.749.780         contact@executam-puturi.ro
Executam Puturi
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Curatare fantani

Profita ACUM de oferta lunii Iulie, 25% reducere la foraje puturi si denisipari puturi apa

Curatarea fantanii

Toti cei care s-au confruntat cu intretinerea fantanilor in viata lor, sunt familiarizati cu situatia in care apa din ele devine verde si opaca. In majoritatea rezervoarelor naturale cu un microclimat sanatos si cu un ciclu biologic inchis, inflorirea apei este destul de rara. Dar intr-o fantana, daca sporii intra in ea, algele microscopice, datorita reproducerii active necontrolate, pot transforma foarte repede apa limpede intr-o balta fetida. In plus fata de turbiditatea apei, fundul si peretii fantanii sunt acoperiti cu un strat gros de verdeata, iar duzele si canalele sunt infundate, ceea ce duce la defectiuni ale echipamentelor si incapacitatea sistemului de a functiona normal. O astfel de fantana devine periculoasa pentru sanatatea umana, deoarece se transforma intr-o “casa” pentru diferite microorganisme daunatoare.


Distrugerea microorganismelor

Deoarece oamenii nu se scalda de obicei in fantani, dar numai in acest caz, pot fi utilizate substante chimice mai agresive. Adesea, specialistii folosesc preparate speciale - distrugatoare de alge. In plus, agentii de stabilizare a duritatii ajuta la mentinerea functionalitatii normale a fantanii. Exista, de asemenea, aditivi complecsi care regleaza simultan duritatea apei si distrug mucegaiul, namolul, algele si microorganismele daunatoare. De obicei, toate aceste produse de curatare a fantanii sunt vandute in pachete cu o concentratie mare de substanta activa, si prin urmare, in ciuda costului mare, sunt suficiente pentru a curata zeci de mii de litri de apa.


Cum se realizeaza curatarea fantanii?

In primul rand, chiar si in etapa de proiectare a fantanii, trebuie prevazut un sistem de filtrare fiabil, care trebuie sa fie intretinut in mod regulat, curatat, sa-i fie schimbate elementele de filtrare etc. Cu toate acestea, acest lucru nu este suficient, si cel mai eficient mijloc de eliminare a turbiditatii, este utilizarea de reactivi chimici speciali care se folosesc la curatarea fantanii. In plus, mentinerea nivelului corect de aciditate in apa este esentiala.

Review-uri

(1 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (1 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Mug ...
03.06.2021
Excelent
Foraje puțuri
Foraje puțuri cu o experienta de peste 10 ani în domeniul o echipa formata din 5 persoane echipa noastră va sfătuiește sa ne contactați pentru o apa bună serviciile noastre sa fac pe tubulatura de p.v.c cu diametre diferite și repararea fântâni

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Executam Puturi

0765.749.780

0725.176.542

contact@executam-puturi.ro

www.executam-puturi.ro

Cere oferta de pret