Logo
0765.749.780         contact@executam-puturi.ro
Executam Puturi
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Foraje puturi apa

Suna acum si profita de promotiile lunii Ianuarie

Foraje puturi apa

Puturile forate prin metoda hidraulica sunt clasificate ca fiind putin adanci si nu sunt protejate de nimic de contaminarea suprafetei si a solului. Prin urmare, expertii firmei de foraje puturi aleg locurile de foraje cat mai departe posibil de fosele septice, campurile de filtrare, rezervoarele de depozitare, gropi de gunoi, depozite de deseuri etc. De asemenea, nu se fac foraje puturi in apropierea unui put forat pe nisip, deoarece, nivelul apei poate scadea in ambele puturi. Adancimea putului depinde de locatia exacta, zona geologica, acvifer in zona ta. Poti afla in mod independent adancimea de pe harta firmei sau poti obtine toate informatiile necesare de la un specialist tehnic al firmei de foraje puturi.


Cum se alege un teren petru foraje puturi

Inainte de inceperea lucrului, se afla tipul de sol si adancimea la care poate fi localizata apa, precum si adancimea acviferului. Cele mai eficiente foraje puturi apa se fac in soluri libere, care includ nisip, lut nisipos si alte asemenea. Locul lucrarii este selectat pe baza urmatorilor factori: posibilitatea de a amplasa un utilaj de foraj, lipsa liniilor de electricitate, a comunicatiilor subterane, cat mai aproape posibil de punctul de intrare a tevii de apa in casa (acest lucru iti va economisi banii pentru lucrarile de terasament si materiale). Daca locul de forare a putului pentru apa este situat aproape de cladiri, se iau masuri de protejare a peretilor de murdarie. In medie durata lucrului este de 2-3 zile, iar pe timp de iarna perioada se poate prelungi. Din punct de vedere tehnic, este imposibil ca lucrarea sa fie dusa la bun sfarsit fara un echipament tehnic adecvat.


Voi avea suficienta apa?

De obicei, o persoana consuma de la 100 la 450 de litri de apa pe zi: un dus dimineata, o baie seara, spalat vase, mancare, spalat maini de cateva ori pe zi, 2-3 vizite la toaleta si o masina de spalat. (exclusiv consumul de apa pentru gradina etc.).Pe baza datelor si a nevoilor, se poate alege varianta cea mai potrivita a sistemului autonom de alimentare cu apa.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Executam Puturi

0765.749.780

0725.176.542

contact@executam-puturi.ro

www.executam-puturi.ro

Cere oferta de pret