Logo
0765.749.780         contact@executam-puturi.ro
Executam Puturi
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Denisipari puturi

Suna acum si profita de promotiile lunii Ianuarie

Denisipari puturi

Daca exista unul sau mai multe simptome, cum ar fi scaderea nivelului apei, aparitia unui gust si / sau miros neplacut, turbiditate crescuta, putul trebuie curatat. Lucrarile de denisipari puturi restabilesc proprietatile originale ale sursei de apa si vor prelungi durata de viata a echipamentelor din sistemul autonom de alimentare cu apa.
Lucrarile de denisipari puturi includ urmatorii pasi: pomparea completa a apei, curatarea mecanica a peretilor interiori ai putului sau a inelelor de beton, inlocuirea stratului inferior, curatarea chimica a peretilor interior, introducerea de reactivi speciali in arborele putului umplut cu apa. Operatiunile enumerate pot fi efectuate manual sau folosind dispozitive speciale: pompe de drenaj, razuitoare etc.


Pasi de curatare

Lucrari pregatitoare. Inainte de a incepe lucrul, capacul putului si echipamentul de ridicare a apei instalat pe acesta sunt demontate. Acest lucru este necesar pentru a asigura accesul usor la primul inel de beton.

Drenajul fantanii. Lucrarile de denisipari puturi incep cu o pompare completa a apei. Lucrarile profesionale se fac cu o pompa autoamorsanta, deoarece, timpul de pompare este redus semnificativ.

Curatarea mecanica a peretilor. Pentru aceasta se foloseste o razuitoare, lopata sau sapa. Pentru o mai buna curatare a peretilor putului de nisip, namol si murdarie, se mai utilizeaza o perie metalica si un burete mare. Este inacceptabil sa se utilizeze substante chimice daunatoare oamenilor. Primul metru si jumatate pana la doi metri se curata de la sol, urmatorul cu ajutorul scarii sau platformei.

Intarirea peretilor. Aceasta operatie este necesara atunci cand fantana este realizata din inele din beton armat. Fisurile rezultate si imbinarile distruse sunt sigilate cu o solutie de ciment si sticla lichida.

Curatarea fundului. Se efectueaza dupa terminarea tratamentului peretilor putului. Pentru denisiparea putului se utilizeaza galeti, care sunt umplute cu sedimente si apoi sunt ridicate.

Curatarea filtrului inferior. Se compune dintr-un strat gros de pietris si piatra zdrobita, care in timp se acopera cu namol. Filtrul este curatat de depozite, iar daca este necesar, este inlocuit cu unul nou.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Executam Puturi

0765.749.780

0725.176.542

contact@executam-puturi.ro

www.executam-puturi.ro

Cere oferta de pret